LG ULTRA HD TV 84” UB980V

By joi, august 28, 2014

Priveşte. Simte. Trăieşte.

IMAGINE 4K

IPS 4K

3D+ 4K

LG SMART TV-(webOS)

SUNET ULTRA REAL

REZOLUŢIE 4K

Un nou standard al înaltei definiţii ridică stacheta experienţei de vizualizare mai sus ca niciodată. Rezoluţia 4K reprezintă viitorul imaginii digitale, atingând o rezoluţie de patru ori mai mare decât cea Full HD, iar cei 8,3 milioane de pixeli oferă o imagine impecabilă cu detalii incredibil de vii.

TRUE 4K ENGINE PRO

Tehnologia True 4K Engine Pro reproduce imagini vii 4K iar algoritmul sofisticat al motorului aduce imaginile de rezoluţie mică cât mai aproape de calitatea 4K. Televizorul LG ULTRA HD cu motorul său puternic va satisface şi cel mai pretenţios privitor cu detalii uimitoare, ridicând şi mai sus standardul experienţei de vizualizare.

PIXEL

IPS 4K 

Panelul este factorul cheie al ecranului TV, determinând calitatea televizorului. Panelul IPS 4K, panelul preferat al profesioniştilor din toată lumea, redă culori reale, uimitoare, la rezoluţie 4K. Nu întâmplător industriile care necesită o precizie de laser, cum ar fi sectorul medical şi cel al televiziunii, folosesc această tehnologie.

realistic-colors

UNGHI LARG DE VIZUALIZARE

Bucuraţi-vă de culori vii şi reale din orice unghi de vizualizare. Panelul IPS 4K oferă cele mai consistente culori şi contrast indiferent de locul preferat din sufragerie.

no-distortion

ECRAN STABIL

Atingeţi-l pentru a înţelege mai bine tehnologia. Panelul IPS 4K revine mai repede la setările iniţiale decât panelurile competitoare datorită structurii unice. Încercaţi să atingeţi sau să loviţi uşor ecranul pentru a testa pe cont propriu calitatea panelului IPS 4K.

ultra-hd-cinema3d

4K 3D+

Televizorul  ULTRA HD prinde viaţă datorită tehnologiei 4K 3D+. Cea mai confortabilă tehnologie 3D din lume este şi cea mai precisă datorită rezoluţiei 4K. Cu rezoluţia cvadruplă, imaginile 3D sunt mai reale şi mai captivante ca oricând.

lg-webOS-menu-launcher-B-465x302

LG SMART+ TV

Bine aţi venit în lumea LG a televizoarelor Smart+, cea mai nouă evoluţie datorată simplităţii aduse de webOS. Eliberându-vă de operaţiuni complexe şi complicate, webOS vă permite să vă bucuraţi de televizorul dvs. Smart într-un mod convenabil, distractiv şi uşor. Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de televizorul dvs.!

LAUNCHER

Apăsând butonul Home (Acasă), puteţi alege diferite funcţii şi conţinut din fereastra Launcher, situată la baza ecranului. Fereastra Launcher vă permite să navigaţi înainte şi înapoi printre programele şi conţinutul preferat.

LG STORE

Programe TV live, VOD, conţinut 3D, aplicaţii, conţinut recomandat – toate într-un singur loc. LG Store reuneşte întregul conţinut de divertisment disponibil într-un singur loc. Aici puteţi găsi tot ce aveţi nevoie, ba mai mult puteţi beneficia şi de recomandările LG. Căutaţi cel mai nou şi mai potrivit conţinut pentru dvs în LG Store.

SETARE DISTRACTIVĂ

Încă de la primul contact cu televizorul dvs. Smart, webOS este acolo pentru a face lucrurile mai uşoare şi mai distractive. Nu vă împotmoliţi în cadrul unui proces de setare complex şi descurajant care v-ar putea reduce dorinţa de a folosi un televizor inteligent. În schimb, lăsaţi-l pe Bean Bird să va ajute să parcurgeţi acest proces pas cu pas, într-un mod simplu şi distractiv, asigurându-vă un start excelent în utilizarea televizorului dvs. Smart.

SUNET ULTRA REAL

Sonorizarea televizorului LG ULTRA HD este la fel de impresionantă ca şi imaginea deosebită. Datorită impactului sistemului de difuzoare pe mai multe canale, orientat spre privitor, putem vorbi despre un sistem de sunet de tip sound bar încorporat în televizor. Calitatea uimitoare a sunetului împreuna cu cea a imaginii vă fac să vă simţiti ca şi când aţi fi eroul principal al acţiunii.

front_sound

DIFUZOARE PE MAI MULTE CANALE

Datorită sistemului de sunet încorporat, pe mai multe canale şi cu difuzoarele orientate spre privitor, vă puteţi bucura de un sunet bogat care umple camera, oferindu-vă o experienţă captivantă care este întregită de imaginea uimitoare ULTRA HD.

lg-black-remote-465x302

TELECOMANDA MAGICĂ

Control universal, pointer, rotiţă şi căutare vocală – cea mai confortabilă şi mai avansată telecomandă.

Control universal: Controlaţi echipamentele periferice externe cu o singură telecomandă (difuzoare, Blu-Ray, home cinema, chiar şi antena satelit).

Pointer: Ţintiţi şi apăsaţi – o telecomandă inteligentă pentru un televizor inteligent.

Rotiţă: Derulaţi în sus şi în jos, executaţi zoom in şi zoom out cu ajutorul rotiţei de pe telecomandă, exact ca şi când aţi folosi mouse-ul la calculator.

Căutare vocală: Vorbiţi în dreptul telecomenzii pentru a găsi ceea ce căutaţi.

ULTRA SURROUND

Tehnologia performantă ULTRA Surround vă oferă o experienţă asemănătoare celei de la cinema. Pare că sunetul vă înconjoară din şapte direcţii diferite, de sus în jos, de la stânga la dreapta, din faţă şi din centru.

Seria de televizoarele premium LG vă oferă o calitate a sunetului deosebit de rafinată, realizată în colaborare cu harman/kardon, leaderul în soluţii audio din această industrie. LG face posibilă o experienţă de vizualizare perfectă, care satisface toate simţurile.

tru-ultra-hd

TRIPLE XD ENGINE

Cea mai recentă şi avansată tehnologie LG, Triple XD Engine, vă oferă cel mai înalt nivel de excelenţă al culorii, contrastului şi clarităţii pentru cea mai bună calitate a imaginii şi performanţă.

4K 60P HEVC

Formatul HEVC încorporat este formatul care va reprezenta viitorul standard al compresiei video 4K. HEVC suportă fişiere video 4K cu 60 de cadre pe secundă pentru redarea unor imagini în mişcare clare, fără efectul de înceţoşare. Acum vă puteţi bucura de conţinut 4K via USB sau streaming pe internet, fără a fi necesar suportul unor dispozitive suplimentare.