Primul Monitor Din Lume De 34 Inci UltraWide QHD

By vineri, august 29, 2014

LG 34UM95 21:9 ULTRAWIDE

lg-34um95-01-450x370-new

  • 21:9 ULTRAWIDE QHD
  • THUNDERBOLTTM 2
  • MANAGEMENTUL CULORII
  • MAC PRO®
  • SUPORT TRANSPARENT FLOTANT / DESIGN CINEMA SCREEN

21:9 ULTRAWIDE QHD

lg-34um95- 01_UltraWide_QHD

Ecranul UltraWide QHD de 3440 x 1440 pixeli oferă cea mai bună calitate a imaginii. Suprafaţa sa este de 1,8 ori mai mare decât a unui monitor 21:9 UltraWide Full HD şi de 2,4 ori mai mare decât a unui monitor 16:9 Full HD. Reprezintă soluţia ideală pentru rularea optimă a programelor Microsoft Office, afişând 47 de coloane şi 63 de rânduri în Excel. 

* Formatul 21:9 sau rezoluţia de 3440 x 1440 (60Hz) sunt disponibile în funcţie de tipul de conţinut, dispozitiv, interfaţă sau placa grafică.

THUNDERBOLTTM 2

lg-34um95-02_Thunderbolt_2

Thunderbolt™ 2 reprezintă o tehnologie revoluţionară a cablului, care suportă simultan ecrane de înaltă rezoluţie şi dispozitive de date de înaltă performanţă prin intermediul unui singur port. Utilizatorii pot acum beneficia de viteze de transfer de până la 20Gbps şi pot creşte capacitatea de procesare prin conectarea a până la şase dispozitive prin intermediul unei configurări simple de tip daisy-chain. 

* Configurarea de tip daisy-chain este disponibilă în funcţie de perfomanţa PC-ului, interfaţa sa sau de placa grafică.

MANAGEMENTUL CULORII

lg-34um95-03_Color_Management

Pentru culori naturale şi reale, monitorul 34UM95 face calibrarea în timp real fără a mai depinde de culorile afişate de placa grafică. Monitorul permite ajustarea în mod direct a setărilor de culoare în funcţie de condiţiile predefinite de utilizator cu ajutorul software-ului True Color Finder. În plus, ecranul color pe 10 biţi este de 64 de ori mai bogat decât cel pe 8 biţi, realizând redarea unor culori calde şi naturale fără distorsionarea acestora. Bucuraţi-vă de o acurateţe deosebită a culorilor care vă va încânta simţurile.

* Calibrarea hardware necesită True Color Finder (compatibil doar cu Windows XP/7/8 via DisplayPort; Windows 7/8 via Thunderbolt; sau New Mac Pro® via DispayPort/Thunderbolt) şi un calibrator compatibil (nu este inclus).

* Ecranul suportă codarea culorii pe 10 biţi via DisplayPort.

MAC PRO®

lg-34um95-04_Mac_Pro

Monitorul 34UM95 este compatibil cu Mac Pro®. Cele două programe originale, 4-Screen Split şi True Color Finder sunt pregătite special pentru utilizatorii Mac Pro®. Sincronizaţi-vă Mac Pro® cu cel mai bun monitor pentru graficieni profesionişti şi alţi profesionişti Mac Pro®. 

SUPORT TRANSPARENT FLOTANT / DESIGN CINEMA SCREEN

lg-um95-05_Crystal_Float_CINEMA SCREEN_Design

Suportul transparent şi rama foarte îngustă specifică designului CINEMA SCREEN fac ca monitorul să pară că pluteşte. Aveţi senzaţia că vă afundaţi în imaginile de pe ecran. Designul propriu-zis este unul minimalist care vă va satisface cu siguranţă simţul estetic. 

4-SCREEN SPLIT

lg-um95-06_4_Screen_Split

Cu un format de 21:9, puteţi rula simultan 4 programe pe ecran. Această funcţie 4-Screen Split împarte ecranul în 2 până la 4 sub-ecrane de dimensiunile stabilite de Dvs., fără a se produce o suprapunere a ferestrelor. Compatibil cu Mac®, oferă 8 formate diferite ale ecranului, ce se pot schimba printr-un simplu click, ducând astfel la o creştere semnificativă a productivităţii şi a confortului în utilizare. 

* Software-ul 4-Screen Split necesită conexiune DVI-D (Dual Link), DisplayPort sau HDMI cu Windows XP/Vista/7/8 sau Mac OS® X 10.9(Mavericks).

DUAL LINK-UP

lg-um95-07_Dual_link_up

Funcţia Dual Link-up permite ca două dispozitive să fie afişate simultan pe un singur ecran. Cu ajutorul monitorului vă puteţi conecta la un dispozitiv Blu-ray pentru a vedea un film şi în acelşi timp lucraţi la un fişier Excel de pe PC. Funcţia Dual Link-up îmbunătăţită, ce suportă HDMI + HDMI link, permite conectarea mult mai facilă a mai multor dispozitive. 

* Dual Link-up necesită o combinaţie specifică de conexiuni HDMI/Display Port/Thunderbolt cu fiecare dispozitiv.

MODUL CITIRE

lg-um95-08_Readermode

Reducând lumina albastră pentru a vă proteja ochii, Modul Citire vă oferă condiţii optime pentru citit. Prin simpla atingere a unui buton, puteţi citi în mod confortabil, pe o perioadă de timp îndelungată. 

DISPLAY IPS

lg-um95-09_IPS_Display

Deoarece monitoarele LG IPS prezintă consistenţă şi modificări reduse ale temperaturii de culoare, oferă senzația unor culori identice cu cele ale imaginii originale. Acum vă puteţi bucura de imagini reale fără nicio distorsionare a culorilor sau a calităţii imaginii indiferent de unghiul de vizualizare. Mai mult, vă puteţi delecta pe perioade îndelungate de timp, în deplin confort, cu orice tip de conținut – filme de acțiune, navigare pe internet, jocuri RPG. 

FLICKER SAFE

056566_Flicker_Safe

Protejaţi-vă ochii împotriva efectului de pâlpâire şi a luminii albastre deosebit de obositoare. Noul sistem Flicker Safe de la LG are ca şi ţel principal aducerea nivelului de pâlpâire cât mai aproape de zero. În plus, activaţi Modul Citire, pentru a minimiza lumina albastră foarte dăunătoare, prin simpla apăsare a unui buton. Puteţi petrece oricât de mult timp doriţi lucrând, jucându-vă sau urmărind filmele preferate fără a vă solicita inutil ochii. Folosiţi butoanele de acces rapid al anumitor funcţii pentru un plus de confort şi eficacitate. 

JOYSTICK

lg-um95-11_Joystick

Joystick-ul realizează armonia între controlarea cu precizie a meniului şi sensibilitatea analogă. Datorită design-ului şi a tehnologiei sale moderne, joystick-ul permite un control simplu, rapid şi distractiv. În plus, datorită interfeţei intuitive fără suprapuneri este mult mai uşor de înţeles şi selectat meniurile.