DIRECT DRIVE

By vineri, august 29, 2014

LG  F1443KDS

F1443KDS

6 MOTION

lg-washing-machine-6-motion-feature-02_879

ZGOMOT SI VIBRATII REDUSE

CAPACITATE MARE

CONSUM REDUS DE ENERGIE SI APA

TEHNOLOGIE PERFORMANTA

 

ZGOMOT SI VIBRATII REDUSE

lg-direct-drive-vs-belt-and-pulley

Masina de spalat LG este in primul rand silentioasa. Puteti sa spalati rufe la orice ora fara sa va fie teama ca veti deranja vecinii. Motorul masinii este atasat direct pe tambur, renuntand la cureaua de transmisie si la partile mobile, principala cauza a zgomotului si vibratiilor. Comparand o masina de spalat traditionala cu o masina cu motor Direct Drive, zgomotul produs de o masina de spalat standard este egal cu el produs de 3 masini de spalat Direct Drive.

CAPACITATE MARE

medium02

Dotata cu o capaictate mare de spalare, masina de spalat LG va ofera posibilitatea de a spala atat obiecte de dimensiuni mari dar mai ales va asigura ca veti spala mai rar, consumand astfel mai putina apa si energie.

CONSUM REDUS DE ENERGIE SI APA

Dotata cu senzori inteligenti, masina de spalat detecteaza cantitatea optima de apa si detergent in functie de programul selectat. Sistemul de recirculare a apei asigura distributia uniforma a apei oferind in paralel si o dizolvare totala a detergentului. Toate acestea cu un consum minim de apa si energie.

TEHNOLOGIE PERFORMANTA

Motorul Direct Drive Inverter nu are fluctuatii de viteza si nu necesita schimbarea curelei. Neavand parti mobile (curea, perii) motorul are durata de viata extinsa si sunt eliminate pierderile de energie datorate frecarilor cauzate de transmisia prin curea.

TEHNOLOGIE INTELIGENTA

Rotatiile cuvei sunt adaptate tipului de program selectat. In functie de programul selectat si tipul de haine spalate, rotatiile cuvei sunt adaptate, pentru a optimiza procesul de spalare. In plus, tehnologia Inverter Direct Drive permite controlul de precizie al miscarii cuvei interioare, economisand energie.

Experimentează puterea aburului – LG True Steam curăţă în profunzime – mai uşor şi mai curat (Programe speciale de spălare: Allergy Care şi Refresh)6 tipuri de mişcări ale cuvei pentru o eficienţă sporităVei fi uimit de performanţă!Inovativa tehnologie 6 Motion îşi are originea în spalatul manual

medium-F1480RDS-01-003